Päivitystä + diagnoosi..

Posted on 8 tammikuun, 2011 Kirjoittanut

0


No niin, hetki on taas vierähtänyt sitten viime kerran.

Eilen kävin viimeinkin kuvauttamassa olkapään ja maanantaina kuulee tulokset mitä siellä oikeesti on vialla, hain siihen kortisoonin ja vähän vahvemmat lääkkeet ja nekin on kyllä auttanut asiaa eli käsi on ollut kivuton mutta en kuitenkaan oo reenannut olkaa/rintaa nyt ollenkaan. Jos ei mitään vakavaa löydy aloitan vähän reilummat reenit heti ens viikolla -loppuu tämä laiskottelu!

Nyt kun on siis vuosi vaihtunut niin on ollut pakko miettiä aikatauluja ja suunnitelmia kisojen osalta, vanhoina hyvinä voimanosto aikoina oli selvää että kisoja oli vuodessa 3-4 joskus enemmänkin ja kisojen välissä pääsi jopa kehittymäänkin, nyt tuntuu jotenki helvetin vaikealta ajatus että tänä vuonna ei tulisi yhtään kisaa vaan vasta puolentoista vuoden päästä niinku alkuperänen suunnitelma oli, sillon se tuntu ihan hyvältä idealta?!?  Paljon tietysti riippuu tuosta olastakin, katotaan nyt miten mielialat vaihtelee 🙂

Tälle vuodelle on sponsori kuviot jo selvillä eli MANNINEN, SPORT-HEAVY ja VOIMAHARJOITTELU.FI ovat hengessä mukana niinkuin jo viime vuonnakin.

Ennen joulua haettiin tosiaan koiranpentu ja senpä kanssa onki sitten ollut värkkäämistä tai enemmänki siivoamista nyt kun ilmat on ollut niinku siperiassa aikoinaan niin sisäsiistiksi opettelu ei oo ollu mikään helppo juttu mutta parempaan päin on seki menossa.. Muuten Paco on kyllä loistava tapaus, yöt se nukkuu niinku pitääkin eikä päiväsaikaankaan ole tuhoja tullut vaikka väki on koulussa ja töissä sen 8 tuntia. Ja viisaski se on, toissa viikolla tuli ADT:n tytöt yllätysvierailulle niin kaveri alko muriseen ensimmäistä kertaa! 🙂

Ja kuvaa on sitte koitettu liittää mutta ei PRKL onnistu joten täältä tähän….

No niin nyt lääkäri soitti ja juttuhan on se että kiertäjäkalvosimen jänteessä lieviä repeämiä ja turvotusta mutta ei mitään sen pahempaa joten ainakaan puukottaa ei tarvi, kortisooni/tulehduskipu lääke hoitoa vaan ja TREENIÄ!!

Ens viikosta alkaen lisätään hiutaleita kuppiin jatketaan siitä mihin jäätiin jes!!

Posted in: Uncategorized