Badasses

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Badass Bodybuilders, heillä jokaisella sama tavoite: kasvaa päivä päivältä isommaksi! Kuinka he sen käytännössä tekevät ja missä määrin siinä onnistuvat, selviää kun seuraat tätä blogia. Täysin varmaa on kuitenkin se, että kukaan heistä ei luovuta ja erittäin todennäköistä se, että jokainen heistä lähtee täältä treenitossut jalassa!

Kirjoitukset saattavat sisältää provosoivia kannanottoja ja  kirjoittajien huumorintaju on vähintäänkin kyseenalainen. Lukeminen on kuitenkin vapaaehtoista ja saattaa johtaa bigoreksiaan.

Badass-ryhmä on valitettavasti supistunut ja porukkaa on pudonnut kyydistä ihan johtohahmoa myöten. Mukana saappaat jalassa vielä Mikko Mantila sekä Uolevi Ojala. Nähtävästi joudumme hetken odottamaan lisävahvistusta ja toivon mukaan myös nuoremmasta sukupolvesta löytyy yksilöitä jotka kasvavat badass-mittoihin.

 

Yhteydenotot meilitse: uolevi.ojala@gmail.com

One Response “Badasses” →
  1. ootte vittu asiallisia äijiä. omaan saman asenteen vaikken ihan kokoa. kyl evoluutio noi kynäniskat korjaa. tsemiä ja sitä tappoasennetta more ! 🙂 t. tuleva ahkera bloginlukija

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: