Dieetti vie miestä!!

Posted on 26 helmikuun, 2011 Kirjoittanut

0


Pieni noki poika vaan.. Terve!

Tuli kehuttua tuossa taannoin etten ole höyrynnyt ja ostanut mitään kummallista tällä dietillä. No kyllähän se peli piti nyttenkin avata ja prätkä saada! Käydään tässä nopeasti kulunut viikko läpi päiväkirjamaisesti ja jatketaan sitten itkua sekä hampaiden kiristelyä kotisohvalla 😉

Sunnuntai (viikkoni alkaa aina sunnuntaista):

Eilen tankattiin ja nyt on akuissa virtaa kuin duracell-pupulla konsanaan. Aamulla kofet naamaan ja salille. 60min aerobista, päivällä treenit ja treenin päälle aerobista 30min. Alettu murjottamaan Heidille kun en kuulemma tarvitse moottoripyörää enkä ehdi sillä kuitenkaan ajaa..

Maanantai:

Aamulla aerobista ja aerobisen jälkeen äkkiä toteuttamaan kuningasideaa: auto on myytävä raksa-pakun tieltä pois! Siis nettiautoon mars ja mars. Töihin oli meno klo 13 ja salille ehdin jo ennen iltakymmentä, ei ole minun aika treenata! Murjotus akalle jatkuu, ei tunnu tehoavan..

Tiistai:

Eilen illalla joku soitteli ja halusi vaihtaa Omegan Mersun Vitoon. No illalla tehtiin kaupat ja näin oli raksa-paku hommattu ja omasta autosta hankkiuduttu eroon. Vito on todella kukkainen, mutta tekniikka kuulemma täysi kymppi. Sehän selviää ajan kanssa, leimaa siinä on sentään vuodeksi. Niin ja aamupäivällä oli meidän tontilla maanmittaus ja pintatutkimus, nytkähti sekin homma etenemään. Hyvä päivä siis muuten mutta raskasta murjoittaa koko ajan, varsinkaan kun ei tehoa.

Keskiviikko:

Aamulla klo 5 salille ja tunti aerobista. Todella väsynyt meininki töissä, vielä pitäisi jaksaa 1,5 viikkoa harjoittelupaikassa ennenkuin pääsee takaisin omaan tuttuun ja turvalliseen työpaikkaan. Ei voi uskoa että on ikävä omaa työpaikkaa! Onneksi Heidi alkaa väsymään minun tavallista happamampaan naamaan ja näyttää vihreää (todella haaleaa sellaista) minun haaveille. Töistä kotiin ja soitto Raisioon, onko fillari vielä myymättä…

Eikun Vito laulamaan ja pyörää katsomaan, ”tänäänhän sitä ei osteta Heidi, käyn vaan katsomassa”. Kahdeksalta illalla sidottiin pyörä kiinni auton kyytiin ja oltiin saatu kaupat lukkoon, bonuksena prätkän myyjä joutui viemään Viton tavaratilasta kaatopaikalle kontillisen paskaa, jonka edellinen omistaja oli minulle ”antanut” kauppoja tehdessä 🙂 Klo 20:55 olin jossain päin Suomea jossain kaupassa, jossa puhuttiin todella hassusti, ostamassa ehrmannia. Siitä sit Kauppisen Anssin kanssa lähdettiin ajelemaan kohti Vantaata, onnellisena miehenä ja pelko perseessä onko sitä  nyt ”onnellinen”poikamies..

Klo 22:00 100 kilsaa Vantaalta, pakkasta -30 ja pimeä tie osuus. Vito pitää kolinan ja paukkeen konehuoneesta, jollaista kuunnellessa heikompaa ois hirvittänyt, mutta minua VITUTTI!!  Mietin että meinasko se täyden kympin tekniikka euroja?!? Auto hyytyi tiensivuun ja siitä sit pakkaseen ihmettelemään. Anssia hieman masenti aamuinen aikainen herätys ja kesäkengissä oli kuulemma hieman kylmä, syyttäköön itseänsä.. Auto takaisin käyntiin, vittu koliskoon! Ajetaan sinne asti kuin kestää! Meteli oli kauhea, mutta kotiin päästiin. Pahoittelut Anssille hieman kireästä kotimatkan tunnelmasta. Nukkumaan pääsin jo yhdeltä. Eipä tarvia murjottaa enää 🙂

Torstai:

Seitsemältä aamulla ylös ja parkkipaikalle nuuhkimaan raitista talvi-ilmaa, hyvä keli korjata autoa. Vika osottautui moniurahihnan kiristinrullan laakerin hajoamiseksi ja rullaa ei näkynyt enää mailla halmeilla. Hihna oli onneksi kestänyt pelkän laakerin sisäkehän kiertämisen yöllä. Osat maksoi 40 € ja laittaminen muutaman paleltuneen varpaan ja sormen.. Oma duunipaikka pelasti jälleen tuomalla minulle parkkipaikalle asti auton, jolla pääsin hakemaan osia Vitoon. Auto kasassa klo 12 ja duuniin klo 13, töistä suoraan taas salille ja aerobinen treenin päälle. Takki on aivan tyhjä ja mies tutkalla!

Perjantai:

Heidi otti yhden posekuvan minusta, ei muuta kerrottavaa.. Ai niin viikonloppuna ei tankata joten meininki pysyy kuolleena. Jukka näki ”uuden” automme ja nyt on kuulema jo liikkuminenkin korkeimman kädessä!

Lauantai:

Aerobista, ei treeniä, paljon poseerausta. Kurja olo, väsyttää vaan ei nukuta. Päivän kohokohtia olivat mutsin autohallissa pärrän testaus ja ihmettely sekä pikkuveljen kommentti minulle: ”musta ainakin on helvetin hienoa, että sinä harrastat bodausta ja olet tossa kunnossa”, tämä siis sen jälkeen kun Iivo ja mutsi oli nähnyt perjantaisen kuvan. Mutsin kommentti olikin: ”hyi helvetti minkä näköinen”, kiva kuulla! Iskä pyysi myös nähdä kuvaa ja oli oikein otetun oloinen kun olin lähettänyt kuvan sille. Jonkin verran itsekin treenanneena toivotteli voimia loppuun ja nosti hattua kunnolle.  Ihmetteli myös miten hänen kulkusistaan on voinut tulla jotain tuollaista, hahahaha….

Loppuun pitää kiittää todella paljon Heidiä, että osaa antaa minulle nyt löysiä hihnaan ja saan touhuta omiani, vaikkakin kyllä sillä välillä käpy palaa. Pitää hyvittää sille kaikki lomamatkalla,  jonne lähdetään heti 2 päivää kisan jälkeen..

Varattiin muuten hotelli Hurghadassa sellaisesta paikasta,  jossa toisella puolella on Mc Donalds sekä Burger King ja toisella puolella Pizza Hut. Vähän muistelisin, että myös KFC on ihan siinä kulmilla, unohtamatta tietenkään kaikkia oikeita,”fiinimpiä” ravintoloita, jotka myös sijaitsevat mukavasti kävelyetäisyydellä. Loman motto tuleekin olemaan: Viikossa lihavaksi!!

Hurhada on paikka, jonne on helppo sekä nopea mennä ja huhtikuun lopussa siellä ei palellu. Tämä on meillä jo neljäs kerta siellä ja joka kerran jälkeen sanotaankin että oli viimeinen kerta.. Viikon hotellilla löhöämiseen  ja syöpöttelyyn kuiteskin ihan ykköspaikka!

Lomaa ja kisoja odotellessa pidetään kaikki kisaajat sinkit tiukalla ja läpät vaaterissa.. Se ritinä ja pokse mikä pään sisällä nyt kuuluu ja tuntuu on vaan rasva joka käryää!!

Posted in: Uncategorized