Tappajan näköinen mies

Posted on 28 helmikuun, 2011 Kirjoittanut

1


”Miks sä oot niin vihaisen näköinen?”. Jep… aivan kuin tälle naamarille vois jotain tehdä. Väkisin väännetty hymykin näyttää enemmän irvistykseltä, joten tilanne ei tuon paljon pyydetyn hymyilemisen ansiosta ainakaan parane – päinvastoin. Parempi kun pidän naamarin entiseen malliin perusvääränä ja annan jengin avautua. Toisaalta, imartelevaahan se on, että ihmiset ovat kiinnostuneita mielentilastani.

Eräs nuori naisasiakas taannoin rohkeni kysyä erään tunnetun helsinkiläisen raflan tuulikaapissa päivystävältä ovimieheltä:”Miksi sä oot aina noin vihaisen näköinen?”. Kookas poke nousi baarijakkaralta puoli-istuvasta asennosta hitaasti seisomaan ja käänsi katseen alas kaksi päätä lyhyemmän ja 80kg kevyemmän tyttösen puoleen vastaten matalalla  ja tasaisella äänellä:”Seiso ite kahdeksan vuotta tässä tuulikaapissa ja vedä joka päivä testoja, niin ei suakaan hymyilyttäis”. Tyhjentävä vastaus.

Kuulen itsekin tuon kysymyksen harvase ilta, mutta en ole lähtenyt syyttämään tuulikaappia sen enempää kuin tunnustamaan testojen käyttöä. Kyse on kuitenkin ympäristötekijöiden ja työn laadun aiheuttamasta ammattitaudista, joka alkaa oireilemaan riittävän monen kahvassa roikutun ovivuoden jälkeen. Järjestyksenvalvonta ja sen aiheuttama stressi vetää positiivisimmankin henkilön naaman vääräksi jo muutaman viikonlopun jälkeen – saatika sitten 20 vuoden. Jatkuva epäileminen, konfliktien ennakoiminen ja estäminen, kiire, agressiiviset fyysiset tilanteet sekä kusipäiset jurriset asikkaat muokkaavat kasvoja kuin tylsä halkaisukirves kirjoittaen otsaan ryppyjen muodossa tekstin:”ei kannata”.

Olisihan se näky, jos kaikki stadin ovimiehet hymyilisivät naamari messingillä jokaisen kioskin dörtsillä. Pelkästään ajatuksena täysin luonnoton ja jostain syystä suorastaan pelottava. Itse en rohkenisi edes mennä paikkaan, missä ovimiehet muistuttaisivat amerikkalaisia automyyjiä ja ylivuolaasti tarttuisivat riisumaan takkiani. Alkaisi epäilyttämään.

Ja ehkä tuo ovimiesten vakavuus on kuitenkin hieman liioilteltua. Meikäläinenkin hymyilee joka kerta kun asiakas antaa tippiä tai kompastuu eteismattoon eli en nyt aivan kivikasvo ole minäkään.

Tuli pyörähdettyä pikaiseen venemessuilla missä mieluisia leluja olisi ollut pilvin pimein kuten taustalla oleva 280 hv vesikiitäjä. Mukana veneenkylkiä potkimassa oli vapaaottelijana tunnettu Jevgen Smirnov.  Jeven voi bongata ensi kesänä Fitnesstukku Summer Camp leirillä Vierumäellä vetämässä vapaaottelutreenejä halukkaille leiriläisille. Kovalyöntinen ja kookas mies toimii pääkaupunkiseudun Onnela-ravintoloiden veräjän vartijana, joten kyseisissä kuppiloissa ei kannata turhanpäiten kiukutella.

Vanha tuttuni ja arvostettu judoka Rauli ”Rale” Kärpänen sattui samaan aikaan Teboilille ja kertoi  palaavansa pitkästä aikaa tatamille painimaan. Ralelle tsemppiä treeneihin ja kiitokset yhteiskuvasta Miltonin kanssa!

Sitten varoituksen sana peltipurkeissa olevista dieettijuomista. Ne eivät kestä pakkasta, kuten autoni sisältä otetusta kuvasta voi todeta. Tavaraa oli kattoa myöten ympäri koko autoa.

Lisäravinteista sen verran, että otan testiin Anabolic sarjan uusimman tulokkaan Anabolic Beast tehonlisääjän. Tuote sisältää 1,3-Dimetyyliamiinia kuten Jack3d ja muut testiurheilijoilta kielletyt lisäravinteet.

Ja loppuun vielä Tiinalle iso badass-asennepotku perseelle Columbukseen ja Arnold Amateur kisaan. Tysonin  kova ja antaumuksellinen työ varmasti palkitaan! Badass tiimi on hengessä mukana jokaisella lihassolulla!

Posted in: Uncategorized