Mitä on BadAss-blogin kirjoittaminen?

Posted on kesäkuu 1, 2012 Kirjoittanut

4


Moi,

Itseäni on jo pitkään kypsyttänyt eräs asia tässä bloggailussa; ihmiset tuntuvat pitävän kirjoituksia jonain absoluuttisena totuutena kirjoittajan elämästä. Totuushan on kuitenkin se, että jokainen käyttää tekstissään juuri niin paljon värikynää kuin itse haluaa ja tekee itsestään just niin koviksen kuin vaan haluaa. Minäkin voisin kirjoittaa viikoittain kuinka olen ottanut penkistä juuri 6*200 ynnä muuta paskaa ja kukaan muu, kuin mun oikeet kaverit ei tietäisi, ettei taida nyt pitää paikkaansa. Eräs kajaanilainen salinomistaja saattaisi jopa soittaa ja kysyä et puhutko paskaa ;).

Omalla kohdallani kirjoittaminen on välillä mukavaa ja jopa rentouttavaa touhua, mutta välillä siitä tulee ennemminkin pakko ja se ahdistaa. Onko siinä silloin mitään järkeä? Tämä on kuitenkin hommaa, jota ei ole pakko tehdä ja tällä hetkellä teenkin sitä tietäen, että kaikki mitä tämä touhu on tuottanut, on hävinnyt kuin pieru Saharaan. Työt ovat pakollisia, tämä ei! Töihin lähdetään, vaikka tuntuisi aamulla ettei ole mitään annettavaa. Tänne taas ei ole pakko kirjoittaa silloin kun ei ole mitään annettavaa..

En ala tänne erittelemään, mikä tässä hommassa alkoi mättämään enkä sitä, miksi omalla kohdallani kirjoittaminen tyrehtyi vuoden alun jälkeen. Nimittäin mielummin keskustellaan niistä asioista jätkien kanssa eikä ”suoraselkäisesti ja avoimesti blogin kautta”, jota voivat kaikki seurata kuin salkkareita ikään. Kaikkia asioita ei vaan kannata jakaa, vaikka se kuulemma lievittääkin tuskaa 😉

Itsellä on taas treenit pyörähtäneet käyntiin ja talo on muuttokunnossa ensi viikon alussa. Tulen varmaan jatkossa kirjoittamaan omaa blogia, viimeistään siinä vaiheessa kun alkaa kisoihin valmistautuminen. Jos joku sitä seuraa niin hyvä, jos ei niin ainakin kaverit voivat sitä kautta käydä katsomassa mitä sille kuuluu kun ei puhelimeen vastaa.

Nykyisellä kokoonpanolla olisi mukava duunata kaikkea ja jätkistä onkin tullut mulle frendejä, joten kyllä tässä hommassa ollaan plussalla oikein huolella. Mutta tällä formaatilla en näe omalla kohdallani jatkoa ja voisin muutenkin kirjoittaa ennemmin vaikka nimen ”hyvän tahdon bodarit”- alla. Ei tarvitsisi kenenkään ihmetellä mitä BadAssiä tämä sitten on. BadAss meinasi minulle muuten suhtautumista tekemiseen ja siihen, että silloin kun treenataan niin se treeni päättyy salin vessaan oksentamaan, eikä siihen miten kova jätkä mä oon tms.

Joten hyvää jatkoa kaikille ja keskitytään siihen omaan tekemiseen. Nimittäin silloin kun on oikeasti kiire ja treenaa kovaa, ei ehdi, jaksa tai kiinnosta sen enempää kirjoittaa kuin lukeakaan näitä juttuja 🙂

 

Eepee kiittää ja kumartaa, sekä poistuu estradilta…

 

 

Advertisements
Posted in: Uncategorized