Loppusuoralla

Posted on huhtikuu 28, 2012 Kirjoittanut

0


Moi,

Nyt on ollut Meksikon loman jälkeen niin tajuton tahti päällä raksan suhteen, ettei mikään muu ole kiinnostanut tippaakaan. Ja hyvä niin, sillä nyt alkaa olemaan kaikki pinnat valmiina ja keittiö, khh, pkh, wc, sekä makuuhuoneiden kalusteet saapuvat tulevalla viikolla! Nyt olisi noin kuukausi aikaa hieroa taloon nousevat rappuset ja talotekniikka kuntoon, sit muuttotarkastus ja yksi elämän raskaimmista projekteista olisi jäämässä taakse. Toki siinä on vielä pihat tekemättä ja talon kiertävä terassi yms., mutta tähän saumaan en jaksa niistä stressata; tehdään ne sitten kun ehditään ja kiinnostaa.

Mopoilukausi tuli avattua ja jotenkin tuo Jammu ei nyt oikein sytytä eikä H-D:hen ole varaa, siis semmoiseen joka kelpaisi,  joten aloin pohtimaan josko siitä tiputtaisi katteet pois ensi talvena ja tekohengittäisi sen myllyä jollain vasikan pään kokoisella ahtimella. Ja jos sit ei kiinnosta, niin ei mahda mitään.. Tätä tämä vanhuus sit varmaan on: eniten mieltä lämmittää farmariauton iso tavaratila ja pieni bensan kulutus.. Hyi helvetti sentään!

Vanhuudesta puheen ollen tunsin kaksi viikkoa sitten itseni todella vanhaksi kun löin meidän silloin vielä pinnoittamattomaan takkaan tulet. Oli jotenkin todella uskomaton olo tajuta, että olen iässä jossa  rakennetaan oma talo ja lämmitetään takkaa talvi-iltoina. Missä vaiheessa tämä vanheneminen tapahtui? Vielä vähän aikaa sitten olin kaikessa se nuorin ja aina sai kuulla, että sulla on vielä aikaa.. Vaan nyt on käsillä ne totuuden hetket ja pitää oikeasti miettiä elämän suuntaa, tai sitten antaa mennä vaan.. Mutta yksi asia on varma: jos meinaan tehdä jonkilaisen kisauran kehonrakennuksessa niin on korkea aika aloittaa se ja kaikki mitä tällä hetkellä teen mahdollistaa jatkossa huolettomamman keskittymisen bodaukseen. Kuten olen jossain jo kirjoittanut, niin mielestäni kehonrakennus ei saa viedä minulta mitään vaan sen tulee antaa minulle elämään sisältöä ja se on se asia, jonka moni bodari unohtaa isojen lihasten hurmoksen keskellä.

Meksikossa ollessa mentiin Ilen kanssa aina ennen aamupalaa treenaamaan ja tuntui todella hyvälle treenata kun oli aikaa. Ei tarvinnut vääntäytyä väkisin salille väsyneenä, vaan tuntui taas sille että tämähän on kivaa kunhan taas aika antaa periksi. Joten ei hätää, puntin nosto on hauskaa edelleen.. Sen jälkeen tehtiin sitä mitä pitikin eli möllötettiin auringossa ja poltettiin nahkaa. Lihaa tuli syötyä reissulla niin paljon, että vieläkin kuvottaa 🙂

Nyt olisi 2 viikkoa ennen loman alkua ja lomalla olisi tarkoitus saada tämä paketti kasaan. Voi olla, että lataan talosta kuvia blogiin, mutta kirjoittaminen on nyt vähän hankalaa joten tekstiä tulee jos on tullakseen..

Advertisements
Posted in: Uncategorized