Kaikki peliin!

Posted on 16 maaliskuun, 2011 Kirjoittanut

1


Se on täysillä tai ei ollenkaan. Meikäläistä ei tulla koskaan näkemään 1,6 litraisen sedanin ratissa tai istumassa yhdellä kavereiden kanssa. Kun ostan auton, ostan sellaisen mistä nautin, en sitä missä on hinta ja kulutus kohdallaan. Ja jos lähden bilettämään, niin revitän kybällä niin kauan kuin kroppa kestää, en miettien sitä olisiko jossain vaiheessa järkevää himmata menoa ja mennä levolle. Mitä vitun järkeä on edes lähteä baariin, jos siellä joutuu laskemaan euroja tai minuutteja?!

Pelasin taannoin golfia erään kaverini kanssa. Hän löi aina varman mutta tylsän avauslyönnin pelaten pallon turvallisesti keskelle väylää. En vieläkään ymmärrä mitä tyydytystä kaverini pysty saamaan pelaamisesta, vaikka hän voittikin minut lähes joka kerta. Itse avasin jokaisen väylän aina täysillä. Tavoite oli vähintään birdie tai mielummin eagle, par oli pettymys. Minulle tyydytys tuli täydellisesti onnistuneesta avauksesta, tuli se sitten toisella, neljännellä tai kymmenennellä yrityksellä. Puuykkösen napsahtaessa kohdalleen ja pallon noustessa korkealle lähes näkymättömiin kaartaen väylän suuntaisesti kohti reikää ja lopulta pudoten greenin laitaan unelma asemiin odottamaan täydellistä pitkää puttia joka viimeistelee  eaglen… sitä fiilistä ei voi sanoin kuvailla. Yksi onnistunut lyönti riitti pelastamaan koko päivän kentällä. Ilman tuota kuningasosumaa, pelaaminen on kuin seksi ilman orgasmia – mukavaa muttei tyydyttävää.

Samaa ’kaikki peliin’ periaatetta olen pyrkinyt toteuttamaan myös kehonrakentamisessa. Vaan nyt, rappusissa könyämisen jälkeen olen joutunut siitä reippaasti tinkimään, tekemään kompromissejä, sekä joissakin tilanteissa jopa harkitsemaan toimintatapojani. Toisin sanoen olen joutunut elämään puoliteholla, jos sitä voi edes elämiseksi kutsua. Mielestäni kaikki harkinta, järkeily ja maltillisuus, sekä muut tunteita vastaan sotivat tavat toimia, tappavat ihmisen henkisesti. Tosin meikäläisen tapauksessa tämä tilapäinen ”kässäri” päällä meneminen kasvattaa vain halua painaa täysillä. Tuntuu kuin virittäytyisin koko ajan. Varsinkin nyt kun olen saanut keppikävelystä tulehtuneen olkapään taas toimintakuntoon ja päässyt treenaamaan yläkertaa astettain kovempaa ja kovempaa. Paine kasvaa niin lihoissa kuin korvien välissäkin. Odotan malttamattoma sitä vaihetta, kun pääsen lyömään lämän tiskiin – kaikki peliin perkele!

Viime viikonloppuna tuli käytyä Amarillon luukulla raapimassa turpaa kundien kanssa. Vaikka karvanaamojen kanssa jutut meneekin yksiin, niin Tiinan ja Jutan ilmestyessä paikalle en jostain syystä jaksanut enää kiinnostua collegoiden pokeläpästä. Sen sijaan aloin nojailla karmiin ja kehumaan itsevarmasti matalalla äänellä omia salituloksiani, sekä tapani mukaan tarjoamaan tytöille juotavaa. On se kumma mitä kauniit naiset saa miehessä aikaiseksi… Kuten aikaisemmin olen blogissani maininnut, Tiina valmistautuu syksyn bikini-sarjaan. Vaikka meikäläinen on tykästynyt lihaksikkaisiin mimmeihin, niin en kiellä, etteikö näissäkin tytöissä silmä lepää.

Ja sitten omiin tisseihin. Sunnuntaina kävin pumppaamassa rintaa Malmin East Bodylla. Toni Vartiainen sattui samaan aikaan takomaan samaa lihasryhmää, joten jumpattiin sit vinopenkkiä kimpassa. Kokeilin tehdä pari sarjaa käsipainoilla, mutta rimppakinttu tuntui vielä liian huteralta, eikä toiminut riittävänä tukena jotta olisin voinut säilyttää oikean suoritusasennon. Tyydyin sitten tekemään pecdeckiä, ristitaljaa, dippiä, punnerruslaitetta, sekä tuota jo mainitsemaani vinopenkkiä smithissä. Fiilis oli heti treenin alusta saakka hyvä ja kroppa tuntui paineiselta. Syy korkealle virittyneeseen treenitilaan kropassani oli uusi laturi. Saatuani käyttööni Star Nutritionin Anabolic Beastin ovat treenit saaneet aivan uutta potkua. Olen tähän asti julistanut, saarnannut ja paasannut Jack3din ylivoimaisuutta, vaan en enää. Ja Beastia en ala edes kehumaan. Sanon vain lyhyesti: kokeilkaa itse niin tiedätte. Itse asiassa maistatan kyseistä tuotetta huomenna Malmin East Bodylla ja Mikko ja Suski ovat luvanneet tarjota treenit päälle, jottei lataus mene hukkaan. Loistava tilaisuus (varsinkin pers’aukisille) kokeilla kovaa kamaa Stadin kovimmalla salilla! Ja jos Malmille ei joku  jonkun tekosyyn takia pääse tätä myrkkyä testaamaan, niin Beast löytyy uuden Fitnesstukku Store valikoimasta(Lönnrothinkatu 19), sekä tietty FT:n verkkokaupasta.

Fitnesstukku Storesta puheen ollen, olin viime lauantaina pyörähtämässä sen avajaisissa ja voin vain valehtelematta todeta, että Robin on pistänyt erittäin komean kioskin pystyyn ja suoraan pelipaikalle. Jauhojen lisäksi saatavilla on myös valmisjuomia, patukoita, varusteita, sekä hemmetin siistejä body-rättejä. Avajaispäivä houkutteli paikalle muutaman tutun naamarinkin, joita voitte bongailla kuvista. Suosittelen tutustumista Fitnesstukku Storeen.

Jaahas. Jokos sitä ois taas jauhanut paskaa riittävästi. Meikäläisellä on muuten tekeillä pieni treenivideon pätkä, jonka alunperin olisin halunnut tähän päivitykseen mukaan. Ikävä kyllä vajaakuntoiseksi sairaslomalla olevaksi yli-ikäiseksi bodari-portsariksi pitää kiirettä niin perkeleesti, etten saanut vielä tuota motivation-pätkää vielä väsättyä. Tulin just tänään sveduista ja loppuviikko on suunniteltu minuuttiaikataululla. Onneksi en käytä kalenteria, niin vähintään puolet menoista karsiutuu jo siksi kun en muista niitä. Koetan kuitenkin saada seuraavan päivtyksen viimeistään maanantaiksi. Siinä on sit juttua myös lätäkön takaa eli svealandiasta, missä on edelleen käynnissä bodarin metsästys.

Tsemppiä loppuviikkoon ja varsinkin niihin teidän tissiposkitreeneihin!

Posted in: Uncategorized