Lihaskauneutta

Posted on 11 maaliskuun, 2011 Kirjoittanut

5


Kyllä on harvinaisen raihnaista porukkaa tämä meidän tiimi, täytyy sanoa… pitää itsekin osallistua joukkoon, nyt on nimittäin mennyt jo yli kuusi viikkoa ettei oikein tiedä onko sairas vai ei. Tällä hetkellä ääni katoaa kun vähänkin puhuu ja kurkkua kuivaa yöllä ihmeellisesti. Tauti alkoi rajulla kuumeella, joka kesti pari päivää ja kurkkukivulla. Lääkärissäkin on käyty, itse asiassa kahdellakin, mutta keuhkoista ei kuulu mitään epäilyttävää, viljelmät kurkusta ovat normaalit, samoin tulehdusarvot. Treenannut olen kyllä, kun ei kerran kuumetta ole ja muutkin arvot ok, mutta ihan kunnossa en silti ole.

Olen luultavasti apteekin paras asiakas 🙂

Viime kerralla lupasin kuvia treenistä fitnesskisaaja Päkkilän Marin kanssa. Treeni kuitenkin siirtyi vähän tuon sairastumisen vuoksi, mutta pääsimme kuitenkin treenaamaan lopulta ja vuorossa olivat jalat. Olemme tässä jokusen kuukauden tehneet yhteistyötä Marin kanssa, tarkoituksena hankkia lisää lihaa tyttöön 🙂 Marihan on bodyfitneksen lyhyen sarjan Suomen mestari vuodelta 2009 ja tähtää nyt syksyn SM-kisoihin. Marilla on aivan mielettömän hyvä rakenne tähän lajiin ja kun siihen saa muutaman kilon lihaa oikeisiin paikkoihin niin sitä pakettia on vaikea lyödä.

Mari on muuten pätevä kauneusammattilainen, hän pyörittää omaa kauneushoitolaa täällä Oulussa nimeltä H-Hetki. Hanna on käynyt hoitoja testaamassa ja on jäänyt ihan koukkuun. Älkää kysykö minulta mitä ne tekevät, minusta tuo vaimo on kaunis joka tapauksessa 🙂 minä sen sijaan sain vajaa kuukausi sitten syntymäpäivälahjaksi – arvatkaa mitä?! Ryppyvoidetta 😀 voiko selvempää vihjausta enää olla…

Toinen oululainen fitness- ja overallmestari vuodelta 2009 (pitkä sarja) Maria Kuure, jonka kanssa olemme tehneet jo pidempään yhteistyötä, on toipunut hyvin olkapääleikkauksesta. Mariahan tähtäsi tämän kevään fitnesskisoihin ja oli jo älyttömän hyvässä kunnossa, mutta sitten ikävä loukkaantuminen muutti suunnitelmia. Mutta nyt on treenit jo lähteneet hyvin käyntiin ja tavoitteena siintävät vuoden 2012 kisat. Tsemppiä tytöille!

Ensi kerralla vähän lisää omista kuulumisista…

Posted in: Uncategorized