Vuosi paketissa

Posted on 1 tammikuun, 2011 Kirjoittanut

3


Vuosi on juuri vaihtunut ja tässä vaiheessa on hyvä todeta, että jälleen yksi hyvä treenivuosi takana ja toinen edessä 🙂 munuainen on pelittänyt hyvin, toinen vuosi pulkassa sen kanssa nyt ja kaikki on niinkuin pitääkin.

Viime vuosi piti sisällään elämän ääripäitä, niin iloa kuin suruakin. Tammikuun vietin Helsingissä valmennushommissa ja tarkoitus oli vuoden mittaan viettää siellä pidempiäkin aikoja, mutta koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Isäni menehtyi äkillisesti maaliskuun alussa ja se oli shokki koko perheelle. Jouduimme myös luopumaan isän Helsingin työasunnosta, jossa olin tähän asti voinut asua aina Helsingissä ollessani. Nyt on ensimmäinen joulu takana ilman isää ja huomaa että iso aukko on jäänyt.

Kaikki sympatiat ja osanotto Kimi Räikkösen perheelle, joka menetti Matti-isänsä vain muutamaa päivää ennen joulua. Me vietimme joulua äitini luona, söimme jouluruokia, kävimme haudoilla ja sisarusteni luona. Ja tietenkin treenaamassa.

Elokuussa oli vuorossa iloa ja yksi elämäni parhaista päivistä urheilun ohella olikin hääpäivä. Sain vaimokseni maailman ihanimman naisen Hannan ❤

(Jukka saa muuten slaagin tästä kuvasta…) pikkuhiljaa aletaan toipua juhlista, ne kestivät aamukahdeksaan asti 😉 mukavaa kyllä oli, en tiennytkään että (omissa) häissä voi olla noin hauskaa, sanoin Hannalle että milloin järjestetään seuraavat häät? Ihan perinteiset häät eivät olleet, meillä oli ohjelmanumerona mm. bodykilpailu. Kuinkas muutenkaan 😉

Lavalla Pietilän Tero, Ilkka Mursu sekä Markot Aho ja Halonen. Pojat alkoivat olla tikissä, tästä oli kolme viikkoa aikaa Oulun kisoihin. Tuli itsekin yllytyshulluna lavalla pyörähdettyä, mutta siitä ei ole oikein painokelpoista materiaalia (jäi karvat ajelematta…) 😀

Kisan voitti Ilkka ja hänet palkittiin Mannisen tuotepalkinnolla 🙂

Muutama otos häistä:

Kuluneena vuonna olen myös panostanut enemmän valmennustyöhön. Laji on minulle intohimo, on ollut jo kaksikymmentä vuotta ja tulee varmasti olemaan päivieni päähän, ja rakastan sitä kun saan työskennellä ja auttaa muita sen parissa. Valmennusrinkini olen kuitenkin pyrkinyt pitämään kohtalaisen pienenä, mielestäni ei ole tehokasta valmentaa yhtäaikaisesti useaa sataa henkeä, varsinkin jos valmentaa kilpailuihin valmistautuvia ihmisiä.

Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen uusi vuosi tulossa, niin valmennusrintamalla kuin omienkin treenien suhteen. Muutama uusi nimi liittyi valmennusporukkaani ja heiltä odotan ensi vuonna PALJON! Tiedätte keitä olette 😉 tietysti muilta myös. Antoisaa treenivuotta kaikille blogin lukijoille, muistakaa syödä hyvin, levätä paljon ja ennenkaikkea PAINAA TÄYSILLÄ SIELLÄ SALILLA!!!

Posted in: Uncategorized