Rauhallista Joulua!

Posted on joulukuu 23, 2010 Kirjoittanut

1


Muistan, kun pienenä pojan klopina jaksoin aina ihmetelä faijani joululahjatoivomusta, joka oli Rauhallista Joulua. Reilun metrin pituisen kusiruipan koppa ei pystynyt millään ymmärtämään miksi joku toivoisi vain rauhallista Joulua?! Meitä oli perheessä neljä mukulaa ja mielellään oltaisiin aina mukavalle ja kaikkia kohtaan reilulle faijalle ostettu kimpassa jotain mieleistä, mutta ei! Hän halusi vain ja ainoastaan tuon Rauhallisen Joulun.

Vuosien saatossa sitä on sitten siunaantunut omia mukuloita ja tullut vietettyä Joulua eri elämänkumppaneiden kanssa. Ja niin väärin kuin se onkin, niin tuo vuoden suurin perhejuhla on mennyt aivan liian usein enemmän tai vähemmän riitaisissa merkeissä. Syitä siihen on yhtä monta kuin on noita vähemmän lystikkäitä Jouluja, enkä niitä ala pohtimaan, listaamaan tai tunnustamaan(varsinkin ajankohtaan nähden ne kaikki ovat kuitenkin olleet naurettavan pieniä ja turhia). Sen sijaan voin kertoa, että viimeisen kymmenen vuoden aikana olen alkanut ymmärtämään kuinka isoa lahjaa faija loppupelissä toivoi.

Tänä päivänä minullakin on vain yksi toive – Rauhallista Joulua. Ja sen haluan myös antaa lahjaksi kaikille rakkailleni.

Toivon myös teille kaikille Badass-blogin lukijoille Rauhallista Joulua!

Mainokset
Posted in: Uncategorized