Hanskat hapoille!

Posted on marraskuu 26, 2010 Kirjoittanut

5


Alunperin ensi vuoden piti olla välivuosi, mutta uudet tuulet puhaltavat meikäläistä lavan suuntaan. Mitään en lyö vielä lukkoon, mutta viimeistään kevään kynnyksellä teen päätöksen vuoden 2011 SM kisojen osalta. Keskityn nyt ensin vain ja ainoastaan laatulihan luomiseen.

Treeneihinkin on tullut asennetta ja sen tuntee heti jumpan jälkeen lihoissa. Tänään oli vuorossa kädet, joista ei treenin jälkeen ollut pariin tuntiin juurikaan hyötyä. Hyvä kun jaksoin roikottaa niitä suorana sivuilla…

Vaan meni se treeni perille Allullekin, kenen kanssa tänään jumppasin. Allun aikaisempi treenityyli on ollut enemmän voimaa lisäävää, mikä näkyy miehen treenipainoissa. Äijä on vahva kuin härkä! Sen kertoo myös Sörkässä 2005 tehty 900kg:n yhteistulos! Myös siviilissä rauta on liikkunut kiitettävästi, sillä Allun 865kg:n yhteistulos oli vuoden 2007 ranking 1. alle 110kg sarjassa (tulos löytyy vaimanostoliiton sivuilta)! Nyt mies haluaa kokeilla hieman erityyppisiä harjoitustekniikoita  ja käsittääkseni on ollut ihan tyytyväinen vetämiini boditreeneihin. Hyvä niin.

Mulla on painoa tällä hetkellä 101kg ja nousemaan päin. Rasvoja ei juurikaan ole kertynyt vaikka kalorit on katossa. Eli homma on suht hyvällä mallilla näin massakauden startatessa. Kisojen jälkeinen kunto korostuu treenatessa ja antaa lisäpotkua sarjoihin, sekä hyvän fiiliksen treenata. Kuukauden päästä ei taas silmiä päästä erota, mutta fiilistellään nyt vielä kun voidaan!

Mainokset
Posted in: Uncategorized