Lihhaa lihhaa!

Posted on 17 marraskuun, 2010 Kirjoittanut

5


Oulussa treenataan kovaa ja kehitytään! Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä valmennettavieni kanssa, tässä muutama sananen heistä jotka treenaavat Oulussa. Ilkka kyllä kirjoittelee itsekin, mutta katsotaan näin valmentajan näkökulmasta 🙂

Naiset ensin: Maria on ihanne valmennettava, ja harvoin tapaa ihmistä, joka tekee niin tarkkaa työtä. Vuoden alusta asti olemme hakeneet lihasta ja kehitystä on tapahtunut huimasti. Marialla on asennetta vaikka muille jakaa, tämä nainen treenaa todella kovaa. Otimme tuossa yhdessä vaiheessa pienen voimajakson, tässä muutamia tuloksia: penkki 100 kg * 7 toistoa, räck-veto 160 kg* muistaakseni 6 toistoa jne. Aika kovia painoja fitness-naiselle 🙂

Tarkoituksena Marialla oli kilpailla kevään kisoissa, mutta ikävä loukkaantuminen juuri dietin alussa siirtää kisoja. Painoa dietin alkaessa oli 75 kg suht tiiviissä kunnossa. Mutta kisoja tulee ja Maria tulee olemaan todella kovassa kunnossa seuraavissa kisoissa!

Maria on toinen Oulun Classic Gymin omistajista.

Toinen Oulun Classic Gymin yrittäjä Marko Halonen on myös hyvässä kasvutilassa, kisojen jälkeen hyvin turvonnut Halonen painaa jo 123 kiloa. Makesta ei ikävä kyllä ole kuvia, mutta koitan laittaa jossain vaiheessa, kunhan kuntoa taas tsekkaillaan.

Ja sitten toinen pahaperse Ilkka 😀

Kävin tuossa eräänä päivänä katsomassa Ilkalle treenin ja samalla katsoimme, että oliko sinne paidan alle tullut mitään kisojen jälkeen. Vastaus on: kyllä oli 🙂 Ilkalla on todella paksua ja rajua lihaa joka puolella kehoa, ja mallikin on todella hyvä, kun ottaa huomioon, että voimannostoa on harrastettu vuosikausia. Ilkka on tosiaan treenannut boditreeniä vasta tammikuusta asti, joten on erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu, kun saa pitkän pätkän vetää kunnon lihastenkasvatustreeniä! Painoa Ilkalla kuvissa 102 kiloa.  

Kunnon tsekkausta Ilkan salilla (Pro-AM)

Posted in: Uncategorized