Treeniä ja diiliä Svealandiassa

Posted on marraskuu 4, 2010 Kirjoittanut

0


Kuten aikaisemmin jossain kohdin heitin, olen viime aikoina hieronut elämäni ensimmäistä sponssidiiliä. Joku saattaa miettiä, mitä helvetin hieromista siinä on, jos kerta joku antaa prodet ilmaiseksi, vaan kun se ei ole niin yksinkertaista. Sponsorin tuotetta kun pitäisi oman käytön lisäksi myös edustaa ja mielellään myös kehua. Ja meikä kun ei pysty kehumaan sellaista mihin en itse usko – enkä kyllä käyttämäänkään, vaikka siitä maksettaisiin. Tarkoitus on kehittyä ja jos mielestäni tuote ei ole siihen tarkoitukseen paras mahdollinen niin en tee purkilla hevon helvettiä.

Moni harrastaja ja kilpailija treenaa salilla tinkimättömästi ja kirjaa tarkkaan jokaisen toiston ja sarjan treenivihkoonsa. Himassa punnitaan kanafileet gramman tarkkuudella ja kavereille kehutaan kuinka tää bodaaminen on kovaa hommaa, kun missään kohdin ei tingitä. Ja sitten samainen sankari marssii lähimpään vähittäistavarakauppaan ja nappaa kainaloon halvimman tarjousproden joka hyllystä löytyy tai tyrkkää googleen haun ’halvin proteiini’ ja ostaa verkkokaupasta pöntön, jonka sisältö on mitä on. Lopputulos on huonosti sekoittuva ja pakin sekoittava protskujuoma. Mitä helvetin järkeä?! Jos hommaa halutaan tehdä tinkimättömästi, niin silloin ei tingitä mistään! Paitsi trendipaidoissa baarissa pyörimisestä, ulkona syömisestä, auton tuunaamisesta, tyttöystävän hemmottelusta, sisustamisesta(hintit ja muut vässykät) ja kaikesta muusta mikä estää hankkimasta laadukkaita lisäravinteita. Kunnon tuotteen toimivuuden ymmärtää vasta kun sitä kokeilee.

Monelle tuttu nettikauppa Fitnesstukku otti meikään yhteyttä jo alkukesästä. Sen jälkeen olen ollut yhteydessä heihin ja myös pariin muuhun lisäravinnevalmistajaan ja jälleenmyyjään. Se mitä olen hakenut, on ollut mahdollisimman laaja valikoima eri valmistajien huipputuotteita. En halua joutua tilanteeseen, jossa joudun ostamaan jonkun muun firman tuotteita siksi, ettei omalla sponsillani ole sitä mitä tarvitsen. Fitnesstukulla on ylivoimaisesti laajin tuotevalikoima, joka koostuu useista laadukkaista tuotemerkeistä. Lisäravinteiden lisäksi sponssin valintaan vaikutti yrityksen halu olla mukana suunnittelemissani projekteissa ja järjestettävissä tapahtumissa. Päätös lähteä tekemään yhteistyötä Fitnesstukun kanssa oli loppujen lopuksi itsestään selvä. Tällä diilillä saan huomattavan tuen toimintaani lajin parissa, sekä voin valita Fitnesstukun laajasta valikoimasta käyttööni huipputuotteet, jotka takaavat sen, että vuoden päästä muutama epäilijä syö 10kg paskaa.

Svealandian reissu ei ollut pelkkä duunireissu, vaan kävin samalla jumppaamassa paikallisella S.A.T.S.:lla. Kyseinen ketju on suunnitellut salit naisille, lapsille ja alle satakiloisille miehille, mutta kaverini ja valmennettavani Allu tiesi tämän kyseisen salin olleen aikaisemmin voimanostosali. Salin muuttuessa ”satsiksi”, sinne oli jostain syystä jätetty konseptin vastaisesti vapaita painoja. Niimpä päätimme mennä järkyttämään ”bättre folkia”  näyttämällä kuinka lihasta rakennetaan.

Arto ja Jupe jumppaili rintatreeniä ja minä vedin Allulle käsitreenin superina. Täytyy kyllä nostaa miehelle hattua, sillä samoilla treenipainoilla mentiin koko jumppa läpi! Monasti enemmän voimatreeniä tehnyt kaveri puutuu pitkissä pumppisarjoissa niin, ettei ensimmäisessä liikkeessä tehtävien kolmen pudotussarjan jälkeen kykene kuin suuntaamaan suihkuun. Hemmetin hyvä käsijumppa saatiin tehtyä vaikka väkeä salilla pyöri kuin stokkan kellon alla ja vapaita laitteita sai etsimällä etsiä.

Nyt kun tulen jatkossakin reissaamaan useammin Stokikseen, niin pitänee etsiä seuraavalla kerralla se sali, missä PM kisoissa olleet hurrimonsterit treenaavat. Tiedä vaikka saisi ne paljastamaan massojensa salaisuuden…

Mainokset
Posted in: Uncategorized