Uutta kampetta

Posted on lokakuu 28, 2010 Kirjoittanut

1


Salin ”kehitysprojekti”  lähti käyntiin nopeammin kun luulinkaan nyt kun on ite suurinpiirtein taasen järjissään, parven tavarat on jo pihalla odottamassa hitsaria ja tänään tilasin pari uutta laitetta.

GPF.n Hammer sarjaa olevan Pullover koneen, syystä että Dorian Yates teki aikoinaan vastaavalla ja kaverin selkäosasto oli, miten sen nyt sanois, se oli hyvä… ( joo teki se paljon muutakin 😉 )

Toinen laite on samaa sarjaa, vipuvarsi dippi. Dippi itsessään on loistava liike ojentajille mutta että perinteisellä tyylillä saa tarpeeksi kovan rutistuksen ojentajaan on käytettävä lisäpainoja, niitten ripustaminen on jo monesti liian haastava tehtävä saati sitten että olkapäät ja kyynärpäät joutuvat liian koville. Nyt liikkeen voi tehdä puhtaasti ojentajalla ja jokainen itselleen sopivasta kulmasta. Eikä siinä vielä kaikki, tämän kaiken voi tehdä istualteen -helppoa eikö totta?? Kohta siis Pro-Am:lla kävijän tunnistaa helposti katukuvasta, roikkuvat ojentajat ja selkä niin leveellä ettei takki mahdu kiinni!

                                                                         Hah, joo otan lisää iltapalaa ja koitan rauhoittua… kuulemiin.

                                                                         -Ilkka-

Mainokset
Posted in: Uncategorized