D niinkuin Daavid

Posted on 28 lokakuun, 2010 Kirjoittanut

0


Kerrataanpa tässä vähän omia treenejä…

Nykyään täytyy tehdä vähän volyymipitoisempaa treeniä, koska yksittäisistä sarjoista ei saa läheskään niin paljon tehoja irti kuin ennen vanhaan. Ja koska tehoja ei saada irti, pitää sitä kompensoida volyymillä, jotta saadaan lihakseen tarvittava rasitus aikaiseksi. Tein ennen keskimäärin noin kahdeksan sarjaa per lihasryhmä, nykyään niitä tulee 12-16. Myös frekvenssi tietyillä lihaksilla on tiheämpi, ennen tein kaikki lihakset noin kerran viikkoon, nykyään heikompia lihaksia tulee pari kertaa.

Tämän päivän jalkatreeni:

  • etukyykky 4 x 8
  • prässi 4 x 9
  • hack-kyykky 4 x 10
  • askelkyykky 4 x 12 per jalka
  • koukistus maaten 4 x 8
  • istuen koukistus 4 x 10
  • yhden jalan koukistus taljassa 2 x 10
  • sitten muutama spesiaaliliike 😉

Takareisille teen huomattavasti vähemmän sarjoja, koska minulla ne vastaavat treeniin todella hyvin. Tässäpä tämä, hyvin basic, harvinaista vain se, että teen tässä kierrossa etu- ja takareidet samana päivänä, yleensä jaan ne eri päiville.

Kävin viime viikolla mittauttamassa d-vitamiiniarvoni, ja tänään postiluukusta kolahti tulokset. Lääkäri vähän huomautti asiasta, sillä S-D-25 oli 188. Labraohjekirjan mukaan 250 taso kuvaisi myrkytystä, joten pitänee pikkuisen tiputtaa tuota annosta. Tällä hetkellä on mennyt noin 150 + mitä ruuasta tulee. Terveenä on kyllä pysynyt, liekö tällä vaikutuksensa 🙂

http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2010/08/suomalaistutkimus-d-vitamiini-saattaa.html

D-vitamiiniahan saa nappien lisäksi myös auringosta, ja sitä tuli tankattua tuossa syyskuun alussa. Tosin kuvassa ei siltä näytä 😀 Olimme viikon Egyptissä (häämatkalla, se se vasta on bäädässiä vai mitä 😉 mutta siitä myöhemmin lisää) ja löytyihän sieltäkin pari salia. Tosin laitteet olivat kunnossa viimeksi ehkä joskus -60-luvulla, mutta onneksi maalarinteippi auttaa kiinnittämään vaijeritkin ja ruostehan on vain koriste… Salilla oli töissä mukava tyyppi, joka halusi poseerata kanssani.

Pojan nimi oli David (oikeasti) ja hän oli lahjakkaan oloinen kaveri.

Posted in: Uncategorized