Summa summarum

Posted on lokakuu 25, 2010 Kirjoittanut

0


Kisasyksy on takana ja yhteenveto lienee paikallaan. Jos mietin asettamiani tavoitteitani, niin hommahan meni päin  v*ttua. Edellisen kerran SM kisoissa hopeelle jääneenä olin ilman muuta asettanut tavoitteeksi SM kullan. Ja kun katson kuntoani Finlandia-talolla  ja sitä kuinka kaukana olin mitaleista, niin en voi olla kuin pettynyt. PM kisat pelasti sentään hieman, sillä sain korjattua kuntoani jonkin verran mikä oli henkisesti tärkeää. Sijoitus tosin jäi heikoksi Kultsallakin.

Kun mietin mistä homma jäi kiinni, niin SM kisoissa minun olisi pitänyt olla aivan huipputikissä, jotta olisin ollut edes mukana mitalitaistossa. Sen sijaan kuntoni oli todella pehmeä ja tyhjä eli suomeksi sanottuna aivan paska. PM kisaviimeistely onnistui huomattavasti paremmin, mutta kovassa porukassa sillä kunnolla sai käydä lavalla vain aamulla. Vaan on nyt sekin sitten koettu kun joutuu jättämään pelin alkukisan jälkeen. Siitä nyt vielä pystyy ehkä toipumaan, mutta se fakta, että svedut oli niin h*lvetin kovassa kunnossa…siinä on nielemistä!

Kerron hieman tuosta ongelmia tuottaneesta viimeistelystä. SM kisaan tein kolmen päivän tyhjennyksen(ma-ke) ja kahden päivän tankkauksen(to-pe). Tämä oli ehkä suurin virhe, sillä kroppani on melko herkkä ja tuon kaltainen shokeeraava tyhjennys ei toimi. Keho ei lähtenyt tyhjennyksen jälkeen kunnolla tankkautumaan, eikä luovuttanut nestettä. Myös suolapaukun ajoittaminen illaksi ei toiminut minulla lainkaan. PM kisoihin en sitten tehnyt tyhjennystä ollenkaan, vaan aloin keskiviikkona hiljalleen lisäämään hiilareita ja join perjantai iltapäivään saakka reilusti nestettä. Eron huomasi jo keskiviikkona,  kroppani toimi todella paljon paremmin. Se kuivui paremmin ja tankkaantui tasaisesti, sekä neste juoksi kuin vuoristopuro! Suolapanoksen siirsin aamuun noin 3h ennen kisaa ja sekin toimi kuin junan vessa! Alkaessani pumppaamaan, lihaksiin tuli kova paine ja koko paketti muuttui silmissä – tällä kertaa parempaan suuntaan! Toki vielä muutama asia jäi korjattavaksi, mutta jatkossa tiedän pääpiirteittäin kuinka vien viimeistelyn läpi niin että homma toimii.  Eli jotain hyvääkin tästä painajaisesta jäi tyynyn alle.

Kisojen jälkeen menimme Tiinan kanssa kisabankettiin. Ihmetellä täytyy, että miksi suomalaisia kilpailijoita oli siellä niin vähän?! Sen kerran kun saamme PM kisat Helsinkiin ja liiton sekä KP:n toimesta(ja Tysonin pienoisella avustuksella) hienosti järjestetyn kisabanketin, niin jengi skippaa koko homman!? Onneksi norskit, svedut ja muut erikoisihmiset saapuivat paikalle runsaslukuisina. Ruoka oli todella hyvää ja homma pelasi kaikin puolin mainiosti. Tarjolla oli useita salaatteja, paistetua perunaa, riisiä, kanaa ja lihaa, kastikkeita, sekä leipää ja patonkia. Jälkiruoka jäätelön tullessa pöytään ei voinut kuin ihmetellä sitä eläimellistä meuhkaamista kulhon ympärillä!

Jaoimme illana aikana kaikille bankettiin osallistuneille vielä vaparit Tiger Yökerhoon, minne saapuikin myöhemmin illalla yllättävän paljon porukkaa. Ulkomaalaiset kisaajat olivat todella tyytyväisiä päästessään lauantai-iltana yökerhoon jonon ohi ja ilmaiseksi sisään. Tiina sai vielä järjestettyä täyteen varatusta yökerhosta meille useamman pöydän, joten porukka pysyi hyvin kasassa ja menoa riitti tappiin asti. Loistavat bileet!

Sunnuntaina vihdoin koitti tuo ensimmäinen normipäivä! Vietimme ensin  Aksun 12v synttäreitä kakkukahvin merkeissä ja myöhemmin illalla lähdin poikien järjestämään saunailtaan. Siellä olikin leppoisat löylyt ja tunnelmaa niin että riitti vähäksi aikaa… Ja eihän se mikään saunailta ole jos ei pientä rähinän poikasta saada aikaiseksi. Onnistuin puhumaan Jimbon posekisaan, mutta mies ei kestänyt murskatappiota vaan turvautui omaan vahvaan osa-alueensa ja murskasi vastavuoroisesti meikäläisen leuan. Kiitokset kundeille hauskasta illasta!

Seuraavaksi ohjelmassa on lepoa. Pakki otti osumaa melkoisesti kisaviimeistelyistä ja sen päälle parina iltana dokaamisesta. Univelkaakin on kertynyt noin kuukauden verran ja duunia olis rästissä niin ettei tiedä mistä alottas. Amarillon kahvaan palaan jo tällä viikolla, joten tulkaahan moikkaamaan jos eksytte radalle.

Mainokset
Posted in: Uncategorized