Armotonta menoa!

Posted on lokakuu 25, 2010 Kirjoittanut

0


..lauloi Sepi Kumpulainen aikoinaan ja nyt sitä oli tarjolla PM kisoissa viime viikonloppuna! Sen kummemmin en nyt jaksa omaa suoritusta analysoida, sijoitus 11. kertoo varmaan tarpeeksi, toisaalta nämä karkelot olivat jo täyttä ekstraa ja jos ihan rehellisiä ollaan niin hieman puolivaloilla mentiin viimeset pari viikkoa joten that´s it.

Nyt on sitten aikaa keskittyä perheeseen , työhön ja kaikkeen muuhun mikä on dietin aikana jäänyt vähemmälle huomiolle. Paljon kertoo sekin kun tänään hain poikani Vertin mummon luota hoidosta niin ensimmäinen kysymys oli, Isi, onko sun dietti nyt oikeesti loppunu………..? Niinkuin aiemminkin sanoin dietti ja nyt kolmet kisat ovat olleet mahtavia kokemuksia kaikinpuolin, rankkaa mutta samalla palkitsevaa aikaa.

Ensi viikon aikana olisi tarkoitus lyödä lukkoon suunnitelmat salin laajennuksesta, mitään suurta ei ole tulossa eikä tilojen puoleen mahdollistakaan mutta parisenkymmentä neliötä parvi tilaa lisää, laitteita hieman uuteen järjestykseen niin pitäisi tulla paremmin tilaa ja ehkä jotain uutta  kampettakin.

Nyt huilataan salilta hetken aikaa mutta sitten kun palataan on meno taasen vähintäänkin armotonta!! 😉

Mainokset
Posted in: Uncategorized