Poika kotiin

Posted on 18 lokakuun, 2010 Kirjoittanut

1


Jääkiekkotermein poika palasi kotiin! 🙂 Pohjoisen puhuri käväisi viime viikonloppuna puhaltamassa etelässä ja vei taas monta mitalia Pohjois-Suomeen. Ehkä suurimman yll’tyksen teki takavuosien bodytähti Antti Jurvansuu, joka 15 sapattivuoden jälkeen teki tyylikkäämpääkin tyylikkäämmän comebackin kisalavoille alle satakiloisissa ja vei voiton sekä yleismestaruuden. Niinkuin me täällä pohjoisessa tavataan sanoa, ei se voitto, vaan ylivoimainen voitto 😉 hienoa Antti!

Antista kehonrakentajana vielä sen verran, että mikään järisyttävän iso hän ei ole, mutta paketti on tyylikäs ja loppuun asti hiottu. Muistan Antin jo omasta nuoruudestani, kun ensimmäisen menin legendaariselle Kuntosali 38:lle ja näin isot miehet veivaamassa rautaa. Ajattelin, että olisi kiva olla joskus tuollainen 🙂 herrat, joita siinä oli, olivat jo edesmennyt Lyytikäisen Arto ja Antti Jurvansuu.

Toinen joka teki vaikutuksen, oli Honkalan Timppa, joka oli varsinkin yläkropasta jäätävässä kunnossa. Alakertaa tiukemmaksi ja vatsakontrollia paremmaksi, niin paketti on tosi kova! Timpan kanssa kierrettiin aikanaan samoja karsintoja -92, Timppa taisi voittaa lähet kaikki karsinnat ja vei suvereenisti myös SM-kultaa tuona vuonna. Itse taisin olla setsemäs…

Vahva edustus oli myös alle 90-sarjassa, jossa oululaistunut Markus Heinänen otti hienosti hopeaa.  Markuskin oli saanut pakettinsa paremmaksi kuin koskaan, liekö Ouluun muutolla asian kanssa jotain tekemistä? 😉

Kolmanneksi ysikympissä sijoittui valmennettavani Ilkka Mursu. Se mikä Ilkan sijoituksen arvostusta nostaa, on se että tämä on hänen ensimmäinen vuotensa kehonrakentajana. Ilkka on treenannut vasta tammikuusta asti kehonrakennustreeniä, jolloin aloimme tekemään yhteistyötä Ilkan transformaatiossa voimannostajasta  kehonrakentajaksi. Myös toinen valmennettavani Halosen Marko kisasi hienosti ja sijoittui seitsemänneksi raskaassa sarjassa. Myös Markolle tämä on ensimmäinen kisavuosi. Ilkan ja Markon päätähtäimet olivat noviiseissa, joissa Ilkka voitti oman sarjansa ja Marko oli kolmas.

Myös muita hyviä kisailijoita oli Oulusta, mm. Marko Aho, Tero Pietilä ja Pia Junttila. Tietenkään ei parane unohtaa Ilkan parempaa puoliskoa Tuija Sinikunnasta, joka otti hienon voiton SM-kisoissa. Myös Antin puoliso Kati Alander oli hienosti toinen omassa sarjassaan. Ansku oli jo lähellä mitalia ollen neljäs. Onnea myös kaikille muille oululaisille, joiden nimeä en muistanut mainita ja tietenkin myös muille kilpailijoille!

Posted in: Uncategorized