Mäkin haluun!

Posted on lokakuu 16, 2010 Kirjoittanut

0


Facebook ja muut vastaavat yhteisölliset palvelut ovat tulleet jäädäkseen. Ne hallitsevat useiden ihmisten aikaa ja joillekin niistä on tullut jopa mutsin – jota ei heillä ei ehkä koskaan ole ollut – korvike. Isot äijät pillittää nettipalstoilla kuin pahaiset kakarat milloin mistäkin. Yhteisöltä haetaan myötätuntoa kun oma itsetunto ei riitä edes selkää suorana pitämään. Jos turpaan tulee niin tulee, julkinen väninä päälle tekee hommasta vain vielä säälittävämmän. Kun lukee esimerkiksi facebook-päivityksiä, niin ei voi kuin tuntea myötähäpeää niiden puolesta, jotka avautuvat parisuhdekriiseistään ja latailevat nyyhky-youtube-pätkiä kaikkien ”iloksi”. Naamakirjasta on tullut todellinen itkumuuri, mistä haetaan hyväksyntää omille ajatuksille ja oikeutta väärinkohtelulle. Katkeruus, kateus, menettämisen pelko, totuuden kieltäminen ja kaikki muut mielen heikkoudet ovat joskus oikeutettuja, mutta on taas miehen heikkoutta näyttää ne muille.

Nyt sitten heti perään – ihan kokeiluluontoisesti – minäkin alan vikisemään jotakin mitä ”mä haluun”. Kävin nimittäin tänään Ari ”Godzilla” Kokkosen kanssa treenaamassa Sami ”Caesar” Maaniemen isännöimällä Hakaniemen Solana Fitnessillä. Sama paikka missä Marko ”Supermassa” Savolainen käy usein Helsingissä vieraillessaan. Ja missä myös avopuolisoni Tiina ”Tyson” Kasvi treenaa. Ihan ok treeni tuli tehtyä suhteellisen tyhjällä kropalla. Mutta sitten kun tulin himaan ja aloin kirjoittelemaan blogia, niin tajusin jotain, mitä muilla on ja minulla ei! Liikanimi! Siis lisänimi eli lempinimi!  Englanniksi nickname. Kaikilla kovilla jätkillä on joku maskuliininen lisänimi, joka luo uskottavuutta, mutta meikä ei ole koskaan saanut sellaista. Tietty homma menee varmasti myös toisinpäin, että uskottavuus tuo lisänimen. Ehkä meikäläisen uskottavuus ei ole ollut riittävä.

Jos homma menee niin, että uskottavuus ja sen kautta saatu lisänimi, tulee suorituksista, niin body-puolelta ansaitsin juuri SM-kisoista lisänimeksi ”Embo”. Myös ”Softis” sopis hyvin, sillä kisoissa olleen lapsen pyöreyden lisäksi pehmikset ovat suurta herkkuani! Duunissa taas minua on joskus kutsuttu ”Teräspääksi”. Kyse ei ollut tuolloin iskun, vaan psyykkeen kestävyydestä. Tein silloin kahden kuukauden ajan seitsemän vuoroa viikossa Baarikärpäsen ovea. Ne ketkä olivat silloin duunissa ”Mogadishussa”, tietävät mistä puhun.

No ehkä minä vielä saan joskus jonkun oikeasti siistin lisänimen, sitten kun kasvan isommaksi ja uskottavammaksi. Vähemmän siistejä olen jo muutaman saanut asiakkailta ovella pojottaessani…

Nyt kun olen  saanut sanotuksi mitä ”mä haluun!”, niin palataan Solanaan ja treenin pariin. Siis ”Godzillan” kanssa olin jumpalla ja vuorossa oli deltoids eli olkapäät alias tykinkuulat! Kuten totesin, treeni oli vain ok-treeni, mutta onnistuin silti saamaan kohtuu pumpin/paineet lihoihin. Ari oli ollut päivällä Miken kuvattavana ja usean tunnin kuvaukset olivat väsyttäneet Godzillan. Kuvista tosin ei uskoisi, että mies on tyhjä ja väsynyt. Levveyttä on kuin savon murteessa!

Oma olkapäätreeni tänään:

Kohautukset smith-laitteessa 5 x 15

Pystypunnerrus vipuvarsilaitteessa 1 x laskeva sarja (yht noin 25 toistoa)

Vipunostolaite 4 x 12

Takaolkapäät istuen kp 3 x 15

Lopuksi vatsoja muutama sarja

Sen verran on kisatankkauksen ansiosta saanut revitettyä tällä viikolla, että vanhan lihoissa tuntuu. On hemmetin hyvä fiilis pitkästä aikaa tuntea tehneensä jotain seuraavana päivänä. Tissiposkitreenejä riitti tuossa ennen SM kisoja, kun energia ei meinannut riittää edes hanurin hilaamiseen salille. No kohta tää kisaurakka on ohi pariksi vuotta, alkaa armoton offikausi HC-treeneineen. YEAH! Olenkin jo suunnitellut tulevaa massakautta ja sen verran vihjaan, että aion hankkia sellaisen lempinimen, joka viittaa luonnottoman nopeaan lihaskasvuun…

Äijäasennetta treeneihin ja tsemppiä PM kisaajille!

Jukka ”Nicknameless” Vihavainen

Mainokset
Posted in: Uncategorized