Nyt ei selittelyt auta

Posted on lokakuu 12, 2010 Kirjoittanut

0


Joku kohta  kusee ja pahasti, en vaan tiedä vielä mikä. Vaikken SM kuntoni puolesta PM kisoihin mielestäni olisi edes oikeutettu osallistumaan, niin käytän kuitenkin mahdollisuuden todistaa – ennen kaikkea itselleni – että pystyn parempaan kuin Finlandia talon luokaton kunto antoi ymmärtää.

Aikaa on reilu viikko, mikä tarkoittaa sitä, että huomisesta eteenpäin mennään taas täysillä. Muutoin samalla käsikirjoituksella kuin SM kisaan, mutta viimeisen kahden vuorokauden aikana tapahtuva kuivatus ja tankkaus säädetään hieman toisenlaiseksi. Sanotaanko vaikka näin, että jätetään turha varovaisuus pois ja käännetään nupit kaakkoon. Jos homma toimii, niin kerron sitten PM kisojen jälkeen yksityiskohtaisemmin tuosta kisaviimeistelystä.

SM kisaan valmistautuessani sain tukea monelta taholta. Listasta tulisi pitkä joten en ryhdy sitä raapustamaan, vaan kiitän tässä ja nyt heitä kaikkia yhteisesti! Vaikken odotuksianne SM kisassa onnistunut täyttämään, niin tulen sen tekemään jokaisessa muussa kohdassa tästä eteenpäin. En pahoittele, enkä lupaile tuloksia, sillä nyt eivät itkut auta, eikä puheet ole uskottavia. Kovia treenaajia on paljon, kovia kisaajia huomattavasti vähemmän. Nyt alkaa tuntua siltä, että alan pudota jälkimmäisestä porukasta pois. Ja sehän ei prkl käy!

Kuvia kisoista löytyy pakkiksen sivuilta siinä määrin etten tänne niitä ala latailemaan, mutta sen sijaan laitan muutamia napattuja kuvia sieltä täältä kisaviikonlopun aikana.

Tiinalle ja Milolle haluan vielä kirjoittaa sen verran, että te saatte minut tuntemaan itseni maailman rikkaimmaksi kehonrakentajaksi kun minulla on teidät. Tiedän kuinka raskas olen dieetillä ollut ja tulen vielä reilun viikon verran olemaan, ja silti olette jaksaneet joka päivä tukea, kannustaa, piiskata, rohkaista, naurattaa ja tehdä kaikkea, mikä on tehnyt minut suunnattoman onnelliseksi. En voi tässä kohdin muuta kuin kiittää ja… Tai ehkä parempi etten nyt ala hiilaripäissäni enempää tunteilemaan, ettei mene viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Lyön pään tyynyyn, jotta jaksan aamulla taas tarpoa tien poskessa. Guten nacht! Tossa vielä mun vapari tuudittamaan teidät todella pehmeisiin uniin…

Mainokset
Posted in: Uncategorized