Huhhuh!

Posted on lokakuu 11, 2010 Kirjoittanut

1


Kisat käyty ja mukaan lähti SM pronssia! Juuri nyt on aikalailla tyhjä olo, maha on kyllä täynnä mutta meinaan henkisesti… yli 20 viikon dietti takana ja yhtäkkiä ei tarvikaan punnita jokaista ryyniä mitä suuhunsa heittää, hypätä vaakalla joka aamu, olla nälissään, tehdä aerobista eikä ylipäätään suunnitella kaikkia menoja sen dietin ehdoilla?!?

Kokonaisuutena kaikki meni suunnitelmien mukaan.  Ainut pieni asia mitä voidaan jossitella oli viimeiset kaksi viikkoa ennen kisoja vaivannut pieni flunssa minkä takia en uskaltanut reenata kuin pari kertaa ja nekin todella kevyesti, toisaalta alla oli kahden viikon todella kova reeni putki että vaikuttiko se sitten hyvästi vai huonosti niin eipä tiiä… Make teki kyllä valmennuspuolella niin hyvää työtä kuin vaan ikänä kukaan voi, siitä ISO KIITOS!!

Itse kisa oli hienosti järjestetty ja taso kova, lopputulokseen olen siis tyytyväinen ja en hävinnyt huonoille. Hieno kokemus kaikenkaikkiaan.

Nyt on sitten kasvun paikka ja kilpailemaan tulen varmasti mutta vasta sitten kun on oikeasti saatu kehitystä aikaan niin että sen muutkin huomaa… To be continued!

Mainokset
Posted in: Uncategorized