Kolme yötä jouluun

Posted on lokakuu 7, 2010 Kirjoittanut

0


…tai ainakin siihen että normaali arki alkaa taas pyörimään! Ja kyllä, laskin kolme yötä koska tavoite on olla vielä Sunnuntainakin lavalla.

Tämä on siis ollut mulle ensimmäinen kisadietti ja startti tapahtui jo huhtikuun puolella, pian kyllä huomattiin että kroppa toimi hyvin ja kalorit pysyikin korkealla vielä pitkään. Homma on edennyt kokoajan ilman kummempia takapakkeja ja ensimmäinen kisa oli Oulussa Noviisien SM, oikeestaan siellä tajusin viimeistään että perkele, tämähän on mun juttu!

Oulusta irtosi voitto ja täytyy myöntää että tuon kisan jälkeen dietille palaaminen oli hetken aikaa hankalaa, maha oli täynnä ruokaa ja hyvää mieltä… Yritin päästä vähällä ja ehdotin Makelle että mentäisiin Expossa satasiin mutta onneksi vaatimuksiini ei vastattu.. 😉

Oulun kisasta tuli muutakin hyvää nimittäin tuija, tuo armas avovaimoni sai paikan MM kisaan ja minä päätin lähteä mukaan retkelle vaikka ajankohta ei ollut se paras mahdollinen -viikko ennen Sm kisaa!! Jotkut jossain jo puhuivat että olisin lopettanut dietin enkä lähtisi Expoon mutta pieleen meni, tyhjennys Meksikossa sujui varmasti helpommin mitä se olisi täällä tapahtunut ja pääsin aloittamaan tankkauksen aikataulun mukaan, tällä hetkellä kunto on kova ja kilpailen mielelläni hah!!

Nyt lähetään Vertin kanssa skeittaamaan ja jatkan täyttymistä! Maanantaina tulee tarinaa kisaviikonlopusta, joko kootut selitykset tai jotain aivan muuta, näkkeepähä.. 😉

Mainokset
Posted in: Uncategorized