Viimeistä viedään

Posted on lokakuu 2, 2010 Kirjoittanut

0


teksti muokattu tiistaina 5. lokakuuta 2010

Meinaan dieettiviikkoa! Tai itse asiassa onhan siinä sitten pari viikkoa Kultsan PM kisoihin, mutta nyt ei osaa/pysty ajattelemaan vielä niin pitkälle. Keskitytään ensin päätähtäimeen eli SM kisaan. Katellaan sit niitä bonuksia päälle…

Kisojen alla voi sanoa olevansa homeessa! Autolla ajaminenkin on korkeamman kädessä. Eilen kun lähdin tyhjennys treenin jälkeen salilta kotia kohti, niin eikös koukut napannut tienlaitaan  ja puhalluttaneet. Olivat kiinnittäneet huomion ajotyyliini…  Selvisin nuhtelulla, jota juuri maijan peräpuskurissa kiinni ajaessa yritin välttää kiirehtimällä himaan niin, ettei Tiina myöhästyisi treeneistä.

Autosta tuli mieleeni(huomaa nokkela aasinsilta) uusi hieno tarra jota tähtäilin iltapuhteina auton takalasiin tunnin verran. Treenaan siis East Bodylla ja koska rahani ei kelpaa kyseisessä kioskissa, niin pummin sitten vielä tarrankin takaikkunaan!

East Body on ollut asiallinen paikka valmistautua SM kisaan. Varsinkin itiksessä meno on aivan omaa luokkaa! Vaikkei sali ole koolla pilattu, niin tunnelma takaa onnistuneen treenin joka kerta! Mikko ja Suski osaavat hommansa ja tekevät sen asenteella! Myös Malmin salilla saa kunnon jumpat aikaiseksi ja laajemman laitevalikoima takia käyn tekemässä joka toisen treenin siellä. Ainoastaan nyt dieetin loppusuoralla olen joutunut käymään ”huoraamassa” muilla saleilla, sillä ei näillä oloilla siedä nähdä ja kuunnella samoja naamoja joka päivä. En pysty esimerkiksi käsittämään miten helvetti joku tulee salille nojailemaan laitteisiin ja puhumaan lätkästä tai jeesuksesta?! Eikö noille uskonnoille ole ihan omat kappelinsa olemassa?! No ehkä tämä kaikki johtuu vain dieetistä… Ei tässä pää jäässä koppa kestä minkäänlaista kuormitusta, mistä todistuksena kuvassa muistipelin lopputulos 4v Milon kanssa. Eli nyt pitää vaan kattoa peiliin! Niillä kundeilla on varmasti ihan hyvät jutut mutta meikä ei vaan tajua…

Tosiaan viimeinen viikko menossa ja dieetin huipennus eli tyhjennys päällä. Safkat koostuvat kolmen päivän ajan mahdollisimman neutraaleista ravintoaineista. Heraa, kaura- ja vehnäleseitä, kanaa ja kananmunia. Vettä kittaan noin 10l vuorokaudessa mikä tarkoittaa sitä, että yöllä en nuku vaan seison kusella! Lisäravinteista maustamattoman heran lisäksi käytössä ovat enää Star Nutritionin ’Only One’ vitamiini ja ’ZMA’, sekä Leaderin ’E-EPA’. Pari päivää näillä eväillä ja sitten olisi vuorossa seuraava vaihe eli tankkaus.

Kello näyttäisi olevan kymmentä vaille kolme yöllä, joten tästä voisi siirtyä vaaka-asentoon. Leffa pyörimään ja nappi naamaan niin johan rupee silmä luppaa!

Öitä ja palataan!

Jukka

Mainokset
Posted in: Uncategorized